Nově získáte na tepelné čerpadlo dotaci až 150 000 Kč. Vyřešte nové topení s námi!

Blog

údržba tepelného čerpadla

Jak na zapojení tepelného čerpadla

Tepelné čerpadlo je moderní a úsporný zdroj tepla, který dokáže významně snížit náklady na vytápění a ohřev vody. Aby fungovalo spolehlivě a s vysokou účinností, je třeba věnovat pozornost správnému zapojení a nastavení.
money-2724241

Kotlíková dotace ve Středočeském kraji? Využijte program Nová zelená úsporám

Kotlíkové dotace jsou finanční příspěvky, které poskytuje stát prostřednictvím krajů na výměnu starých, neekologických kotlů za nové, environmentálně šetrné zdroje tepla. V srpnu 2024 sice skončily. Nyní však můžete zažádat prostřednictvím programů Nová zelená úsporám a Nová zelená úsporám light.
novostavba_acheating-ii-5512_upr

Co potřebujete vědět o hlučnosti tepelných čerpadel

Hluk může mít významný vliv na kvalitu života. Představte si, že se těšíte na klidný večer na terase, ale neustálé bzučení tepelného čerpadla vám kazí pohodu. Nebo se snažíte usnout, ale zvuky z venkovní jednotky vás ruší. Tento problém vás už naštěstí u kvalitních tepelných čerpadel trápit nemusí.
tepelne_cerpadlo_convert_NG_2

Jak správně topit tepelným čerpadlem

Maximální efektivita a co největší úspory. Když víte, jak tepelné čerpalo správně používat, kromě šetření času a peněz prodloužíte navíc životnost zařízení.
nzu-pair

Jaké jsou možnosti vytápění rodinného domu

Chcete na vytápění domu co nejvíce ušetřit? Nebo hledáte ekologickou variantu? Než se ponoříme do jednotlivých možností, pojďme si říct, proč je výběr správného způsobu vytápění rodinného domu tak zásadní.
Kotlíková dotace | AC Heating

Jak funguje tepelné čerpadlo vzduch-voda

Představte si, že byste mohli vytápět svůj domov pomocí energie ukryté ve vzduchu kolem vás. Zní to jako sci-fi? Vítejte ve světě tepelných čerpadel vzduch-voda.
údržba tepelného čerpadla

Jak na umístění venkovní jednotky tepelného čerpadla: Rady, tipy, legislativa

Uvažujete o instalaci tepelného čerpadla, ale tápete v otázce jeho umístění? Není divu. Správné umístění venkovní jednotky tepelného čerpadla je zásadní pro jeho efektivní fungování, dodržení zákonných norem a ohleduplnost k sousedům.
novostavba_acheating-ii-5512_upr

Jaké jsou druhy tepelných čerpadel?

Uvažujete nad pořízením tepelného čerpadla? Jenže jaké vybrat? Na trhu existuje hned několik typů, které dokáží efektivně vytápět, chladit i ohřívat vodu. Které je nejlepší pro váš domov?
zelena_usporam_uvodka_1

Jak na žádost a vyřízení dotace Nová Zelená úsporám

Chcete snížit účty za energie a přispět k ochraně životního prostředí? Program Nová zelená úsporám vám usnadní přechod k ekologičtější energii, včetně pořízení fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla.
tepelne_cerpadlo_convert_NG_5

Tepelné čerpadlo Convert NG získává světové ocenění GOOD DESIGN®

V AC Heating jsme získáním tohot ocenění potvrdili, že české inovace v oblasti udržitelných technologií dosahují světové úrovně.
údržba tepelného čerpadla

Jak na údržbu tepelného čerpadla a je vůbec nějaká potřeba?

Tepelné čerpadlo je topný zdroj, který umí topit hodně levně a umí ušetřit hodně peněz.  Které nezbytné kroky je třeba provádět při údržbě tepelného čerpadla v závislosti na jeho typu, aby mělo optimální výkon, fungovalo dlouho a bezchybně?
ac_heating_konec_starych_kotlu

Máte starý kotel? S žádostí o dotaci neváhejte, budou nižší!

Se zákazem provozu starých kotlů od 1. 9. 2024 dojde i ke snížení dotací až o desítky tisíc.S přechodem na moderní a ekologický zdroj tepla vám poradíme.
tepelne_cerpadlo_ac_heating

Jak získat v roce 2024 dotaci na tepelné čerpadlo

Přečtěte si, jak splnit podmínky pro kotlíkovou dotaci, kdo má nárok na program Zelená úsporám a jak mohou další finanční podpory – jako jsou dotace na fotovoltaiku – přispět k vaší energetické i ekonomické úspoře.
xCC2_ovládání_tepelna_cerpadla

Tepelná čerpadla AC Heating – Inovace v účinnosti pro váš domov

Jak efektivně snížit náklady na vytápění ve vašem domě? Máme pro vás revoluční řešení – představujeme tepelná čerpadla vzduch-voda AC Heating. Tyto čerpadla nejen vynikají v úspoře energie, ale také dosahují lepší účinnosti než systémy tepelných čerpadel země-voda v oblasti rodinných domů.
Tepelné čerpadlo

Novostavba s tepelným čerpadlem Convert AW12/R32: Volba výkonu a pohodlí bez kompromisů

Představujeme nejúčinnější tepelné čerpadlo pro novostavby s podlahovým vytápěním na trhu. Klasicky je dodáváno pro domy s obytnou plochou 90–120 m2. Tepelné čerpadlo dodá nejvyšší výkon za nejméně nákladů. Vhodné je právě pro nízkoenergetické domy, novostavby s podlahovým topením s tepelnou ztrátou 5 až 9 kW, k vytápění, ohřevu užitkové vody, či k ohřevu bazénu.
© 2024 KUFI INT, s.r.o., Vytvořeno v Beneš & Michl.