Blog

Tepelna_cerpadla_Erbenova_bytovy_dum_Brno_2

Kolik stojí teplo s vlastní kotelnou s tepelnými čerpadly?

Víte, že komfort, který draze prodávají teplárenské společnosti majitelům bytů, lze získat i za poloviční peníze? K bytovým domům, které zvolily cestu odpojení se od dálkového tepla a šetří za vytápění nemalé částky, se v letošním roce přidala řada dalších napříč celou republikou.
tepelna cerpadla AC Heating_Domazlice_1

Na co se zeptat, když vybíráte tepelné čerpadlo

Zákaznické hodnocení a názory samotného uživatele je vlastně pohled na firmu jako takovou z druhé strany. Je tedy podstatné znát kolik realizací má firma za sebou, jak si při nich vedla, a jak její jednání hodnotí uživatel.
Snadné a pohodlné ovládání tepelneho cerpadla

Ovládání tepelného čerpadla na dálku

Na stránkách našeho blogu jsme se již věnovali mnoha tématům, které souvisí s výběrem, montáží a provozem tepelného čerpadla. Rádi bychom vám blíže představili i možnosti jeho ovládání a vzdáleného přístupu.
tepelna cerpadla ac heating_ujezd nad lesy_1

Tepelné čerpadlo v projektu domu

Topení musí být hned v počátku navrženo tak, aby zohledňovalo potřeby a možnosti zákazníka – majitele domu. Projektant topení je člověk, který má zkušenosti a dostatečné znalosti, aby Vás upozornil na možnosti, výhody a funkční požadavky dostupných systémů. A aby vám následně tento systém správně navrhl.
AC_Heating_tepelna_cerpadla_Stahlavice_dum_1

Tepelná čerpadla a kotlíkové dotace - jaké máte možnosti?

Celkem bude z fondů EU českým domácnostem rozděleno na výměnu starého kotle na tuhá paliva 9 miliard Kč,  a to ve 3 vlnách.
Musilova 9_Brno_tepelna cerpadla_ac_heating_4

Jak se vyznat v nabídkách na tepelná čerpadla - část II

Pořízení vlastní domovní kotelny s tepelnými čerpadly. Jaké parametry porovnávat a co nesmí chybět v cenové nabídce?
tepelna cerpadla Roznov pod Radhostem_1

Jaké jsou náklady na vytápění a provoz rodinného domu - srovnání

Víte kolik zaplatíte za vytápění, kolik peněz ročně vydáte za provoz svého domu? Vyplatí se vám investovat do dražšího, ale úspornějšího tepelného čerpadla? Pomůžeme vám rozklíčovat a srovnat hodnoty a parametry jednotlivých zdrojů tepla.
AC Heating_tepelna cerpadla_panelovy_dum_Praha

Jak se vyznat v nabídkách na tepelná čerpadla - část I

Na co se zaměřit při výběru dodavatele tepelných čerpadel? Jaké podklady si vyžádat, abyste nenaletěli prodejci vzdušných zámků?
© 2024 KUFI INT, s.r.o., Vytvořeno v Beneš & Michl.